Què és?
Un concurs d’ornamentació nadalenca de façanes, balcons i aparadors a la ciutat de Barcelona
L’Ajuntament de Barcelona vol compartir amb tota la ciutat la responsabilitat d’aconseguir un enllumenat i una ornamentació nadalenca única, associats als seus atributs de ciutat innovadora, creativa i vinculada al disseny, alhora que pretén fomentar un esperit nadalenc proper i del gust dels seus ciutadans i ciutadanes.

És per això que, a través de la Regidoria de Comerç, Consum i Mercats, s’organitza la primera edició del Premi d’ornamentació nadalenca de façanes, balcons i aparadors a la ciutat de Barcelona, “Guarneix el teu Nadal”.

Es tracta d’involucrar els ciutadans en la decoració de Nadal de façanes d’edificis, balcons, aparadors i exteriors de botigues, a l’altura de l'estètica acurada i valorada de la ciutat.

Aquesta ornamentació ha de fomentar l’esperit nadalenc, tenint en compte components de tradició i innovació, i també ha de ser tècnicament sostenible i segura.

Com a ciutat associada internacionalment a la innovació, la creativitat i el disseny, Barcelona també vol mostrar aquests atributs en les propostes que guarniran la ciutat per Nadal, i demostrar, una vegada més, la força creativa i innovadora dels barcelonins.


PERQUÈ AQUEST CONCURS?

> Fomentar una ornamentació nadalenca propera i identificada amb la ciutat de Barcelona i els seus valors.
> Aconseguir una decoració nadalenca atractiva i alineada amb els atributs de Barcelona com a ciutat del disseny i la innovació.
> Fomentar la participació i involucració ciutadana, del comerç i de les empreses en els esdeveniments nadalencs de la ciutat.
> Dinamitzar el comerç.